Construïm un espai per conviure?

Qui no s’ha menjat mai un gelat a una plaça o un parc, qui no ha llegit un llibre a una biblioteca o ha passejat en bicicleta pels carrers del seu barri? Aquests espais tan màgics que ens envolten el dia a dia donen llum i alegria als nostres pobles i ciutats, ens apropen a amics, veïns o simplement vianants que comparteixen amb nosaltres un espai agradable amb mil aventures per descobrir.

És per això que des de Construint a la sala (CALAS) creiem en l’espai públic perquè és l’espai democràtic per excel·lència, on tothom hi té cabuda i on tothom acudeix. I aquesta és una altra manera de fer ciutat. La identitat d’una ciutat es crea i es consolida mitjançant la suma d’innombrables contactes que passejant, ballant, llegint, cantant o fent esport tenen lloc cada dia i cada minut en els espais col·lectius.

Parcs, jardins, carrers, places, escoles,piscines i biblioteques són alguns exemples de l’ampli ventall que ens ofereix el nostre entorn. Els espais públics, lliures o edificats, s’han pensat, dissenyat i construït per al poble, perquè aquest és l’eix vertebrador generador de pau i convivència de l’ésser humà.

I tu que cada dia comparteixes milers de petits instants amb amics i família en aquest espais de convivència, com faries el teu?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s