Presentació

Qui som?LOGO 25X25_taronja

Construint a la Sala és una associació sense ànim de lucre formada per professionals de diversos àmbits que tenen un interès comú en el món de l’arquitectura i l’educació.

Què fem?

Organitzem anualment un taller d’arquitectura gratuït per a nens i nenes d’edats compreses entre 7 i 12 anys.

És l’únic a Barcelona dirigit a 600 nens i nenes, en el qual hi col·laboren més de 200 arquitectes, artistes, educadors i d’altres professionals que de forma voluntària treballen perquè els nens i nenes construeixin la maqueta temàtica de cada any.
CALS2014-025-WIJ_0116IMG_6146
Tot això dins d’un espai espectacular i inspirador com és la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya.

El nostre objectiu 

Pretenem apropar l’arquitectura als infants d’una manera creativa i lúdica, donant-los eines per comportar-se com a futurs usuaris responsables del seu entorn.

D’altra banda també creiem que el contacte directe amb els nens pot ser una gran font d’inspiració per a arquitectes o qualsevol persona creativa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA_M010150

Quan? 

Aquesta iniciativa, organitzada conjuntament amb el MNAC, té caràcter anual i es realitza un diumenge del mes de novembre o desembre. L’horari del taller és d’11 a 14h.

No us perdeu les actualitzacions del nostre blog de notícies! ;)

Equip Cala’S

Anuncis

Entrades recents

11 GRÀCIES!

Ja han passat uns dies des del Construint, us ho veu passar bé?

Nosaltres molt! Podem dir ben alt que la 11a edició del Taller ha estat de nou un èxit! Vam ser quasi 600 nens i nenes i 120 voluntaris, tot un matí dibuixant, fent maquetes, pensant i rient… I amb quins resultats! ;)

Properament, en aquesta mateixa web, podreu veure les fotografies que es van fer. I esperem també poder publicar el vídeo que es va enregistrar. De moment us podem deixar aquí sota la Crònica Il·lustrada que en Pedro Stukelj!

Agraïm als voluntaris i voluntàries que van col.laborar amb tots nosaltres. I donem les gràcies al Museu Nacional i a tots els patrocinadors que han recolzat aquesta iniciativa.

Ens veiem l’any vinent… que farem la 12a edició!!!

  1. Com vols que sigui el teu espai de convivència? Deixa un comentari
  2. Construïm un espai per conviure? Deixa un comentari
  3. Temàtica 2017: L’espai de la convivència Deixa un comentari
  4. Ja tenim data per l’edició 2017…… EL 26 DE NOVEMBRE AL MNAC! (d’avui a un mes!) Deixa un comentari