Presentació

Qui som?LOGO 25X25_taronja

Construint a la Sala és una associació sense ànim de lucre formada per professionals de diversos àmbits que tenen un interès comú en el món de l’arquitectura i l’educació.

Què fem?

Organitzem anualment un taller d’arquitectura gratuït per a nens i nenes d’edats compreses entre 7 i 12 anys.

És l’únic a Barcelona dirigit a 600 nens i nenes, en el qual hi col·laboren més de 200 arquitectes, artistes, educadors i d’altres professionals que de forma voluntària treballen perquè els nens i nenes construeixin la maqueta temàtica de cada any.
CALS2014-025-WIJ_0116IMG_6146
Tot això dins d’un espai espectacular i inspirador com és la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya.

El nostre objectiu 

Pretenem apropar l’arquitectura als infants d’una manera creativa i lúdica, donant-los eines per comportar-se com a futurs usuaris responsables del seu entorn.

D’altra banda també creiem que el contacte directe amb els nens pot ser una gran font d’inspiració per a arquitectes o qualsevol persona creativa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA_M010150

Quan? 

Aquesta iniciativa, organitzada conjuntament amb el MNAC, té caràcter anual i es realitza un diumenge del mes de novembre o desembre. L’horari del taller és d’11 a 14h.

No us perdeu les actualitzacions del nostre blog de notícies! ;)

Equip Cala’S

Anuncis

Entrades recents

Audiovisual resum edició 2017

Uns mesets després de l’última edició… ens fa MOOOOOOLTA IL·LUSIÓ poder-vos presentar l’audiovisual que la resumeix! A continuació us adjuntem la peça, que estarà penjada per a tots vosaltres a youtube, sobre el muntatge i la realització de Construint a la Sala 2017 (XI edició)!! ;)

Moltes gràcies a Laboina Produccions per la feinada de gravació, muntatge, edició… i tantes atencions!! Estem molt contents d’haver pogut comptar amb vosaltres! I del resultat! Guaiteu, guaiteu!!

Laboina Produccions web: https://laboinaproduccions.com
facebook: https://www.facebook.com/Laboina-Produccions-319674751732791

  1. 11 GRÀCIES! Deixa un comentari
  2. Com vols que sigui el teu espai de convivència? Deixa un comentari
  3. Construïm un espai per conviure? Deixa un comentari
  4. Temàtica 2017: L’espai de la convivència Deixa un comentari